26/2

Känns som att matte provet gick ganska bra igår, har ja gtur så får jag precis G =) Hoppas hoppas!! Hampus ska hjälpa mig nu på lovet med en ny "hemma prov/ läxa" som senast ska lämnas in innan nationella i matte, så då kommer det gå ganska bra =)

Igår kväll var jag, mamma och Kicki på Weynes Café, man kan sticka där så jag och Kicki satt och stickade medans mamma satt och tittade på. Var faktiskt väldigt kul, vi var där från ca 18.00 - 20.00 =) =)
Sen när vi kom hem så hade pappa börjat spackla i mitt rum så då bar jag och mamma ut mitt skrivbord och så, ska ju måla om på lördag ;D

Puss hej!!


Rubrik


Skolan datorer suger apballe!

Yees, är i skolan fastän jag hade behövt vara hemma och få bli frisk men vi har ju jävla redovisning skit.... =/ Men vad gör man? Bomba östra?! Vem vill hjälpa mig?? ;)
Pappa ska då hämta upp mig efter skolan och då ska vi fara och köpa färg till mitt rum =) ska måla om till typ lavendel, är lite less på den färg som jag har haft nu i typ 10 år, orange... ;/
Men det ska bli nice, jag och Andreas ska då måla om på lördag innan vi far till Bjur! =) =)

Någon fest på gång? Är då sugen som faan =]

Pussss

=)

Har börjat sticka mina egna benvärmare =D Så som det verkar nu så kommer dom nog att bli bra! Vita är dom =] Fick ju stickor och garn i julklapp så då kan jag ju börja använda det. Orkar inte fara oh köpa några så då gör jag mina egna.

Har skit ont i halsen nu också... Passar ju perfa när man har redovisning imorrn ;/ Hahaha! Aja har fått nå strepsil så nu ska det väll gå över.

Men ååh, kan du inte ge dig?
Puss hej <33

Yees

Är sjuk hemma idag.. For hem igår från skolan med 12.02 bussen ;/
Vill egentligen inte vara hemma men vad gör man? Ibland måste man ju vila upp sig. Men klockan är bara 10.27 och jag är redan hur rastlös som helst.... Tog det ju lugnt i lördags och söndags så då känns det hur drygt som helst att bara "göra ingenting" idag med.

Helgen kommer i alla fall bli bättre! Tagga House of Metal på fredag med Andreas :) Sen får man väll hitta på något på lördag så att det inte blir en dryyg helg ;P
Aja, ha det bra!
Puss hej

Döööööööö!!!

Är självklart fortfarande sjuk.. Jävla piss!!! Och seriöst, skolans datorer borde bombas. Tog 22 minuter att starta upp fanskapet och sen så är den seg hela tiden..
Det förjävligaste är att jag kan itne vara sjuk från skolan i veckan, vi har för mycket att göra..

Måndag: Börja med redovisnings arbetet på historian + viktig lektion på naturkunskapen + genomgång av trafikant provet
Tisdag: Matte prov ;s + vi skulle läsa några sidor inför naturkunskapen
Onsdag: Redovisning av historian
Torsdag: Genomgång av trafikant provet, men kan nog vara sjuk hemma
Fredag: Trafikant prov

En dag kan jag vara sjuk hemma!! Så jävla dåligt...

:'( / :)

Jaa, vart sjuk i fredags.. Feber, ont i halsen och snuva :s for ändå till skolan för vi hade prov i småföretagande och så skulle jag lix ha tjejkväll sen efter skolan :)
Det var tjejkväll hemma hos Karro och vi åt tacos och pratade! Vi var jag, Karro, Linn, Malin, Sofia och Karin :) Jättehärliga tjejer hela högen!! Synd bara att jag var sjuk och tvungen att fara hem tidigare pga det.. =/ nästa gång får det bli längre :)

Andreas kom till mig sen på fredag kvällen och så sov vi över hos mig tills lördagen. Har varit en lugn helg för en gång skull, och det var jaaa... skönt? Ibland måste man ju vila upp sig lite.

Puss hej!

<3

*gäsp* är hos Andreas nu, ska ta 10.40 bussen in till Umeå snart så att jag inte missar gruppträningen. Vi ska ju filma våran "redovisning" då... ;s är inte pepp! Men det ska nog gå bra, tror jag.

Kändes faktiskt skönt att fara till Andreas igår (fastän lite av min sovmorgon far bort idag ;p) Det känns som att en ny tid kommer att starta, en bra tid :)

Tagga imorrn!! Tjejkväll med Karro och hennes vänner :D Självklart ska digitalkameran med så att man får lite bilder ;)

Men jaa, nu har det blivit varm-vatten så jag ska väll hoppa in i duschen.

Puss Hej!! <3

Hej!

Igår så  frågade Louise mig om jag ville bli gudmor till hennes barn, när hon väl ska skaffa :)
Det kändes så speciellt att bli frågad om något sånt. Hon sa att hon kunde inte tänka på någon bättre än mig =] <3

Sitter just  nu i skolan och drygar.. Har egentligen engelska men fattar inte riktigt vad vi ska göra ;s
Vill bara ha looov!!!! och mysa med andreas, det vill jag  också göra =]

Puss hej!


16/2-09

Jaa, dryg dag idag.. Har mycket i skolan nu innan lovet och det känns som att jag behöver lov nu!
Fattar inte varför alla lärare måste sätta allt exakt innan loven och fastän man pratar med dom så blir det ändå såhär..
Blir bara så less.

Puss hej

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag också skaffat en blogg. Tog ett tag bara ;p

RSS 2.0